Ring 4074 4390

Kontakt: 4074 4390

Jeg hjælper mennesker ud af en følelsesmæssig fastlåst situation, så de opnår og oplever en stærkt forøget livskvalitet.

Reiki Healing

Reiki healing hjælper både ved fysiske og psykiske ubalancer i kroppen.

 

Eksamensangst

 

Alle studerende får ½ pris på healing

 

Eksamensangst bliver desværre mere og mere udbredt hos studerende, og det har jeg gode erfaringer med at behandle. Er du udfordret af eksamensangst, kan du forvente at være meget mere rolig, når du skal til eksamen efter reiki behandlinger.

Eksamensangst eller generel præstationsangst i forbindelse med at aflevere opgaver eller fremlægge projekter, kan nærmest være invaliderende for den unge studerende og kan nedbryde selvværdet. Eksamensangst kan i værste tilfælde betyde, at den studerende må droppe ud af studiet og får dermed ikke sin uddannelse. Sådan skal et ungt menneske ikke have det.

 

Reiki healing kan hjælpe på mange måder

Reiki healing hjælper dig med at:

  • Reducere eksamensangst
  • Styrke dit selvværd
  • Give dig indsigter undervejs i behandlingen eller efterfølgende
  • Give dig et energi boost
  • Føle dig afslappet
  • Lindre fysiske smerter
  • Skabe et større mentalt overskud
  • Mindske stress. Kan også anvendes som forebyggende stressbehandling
  • Skabe ro i en travl hverdag
  • Styrke immunforsvaret.

 

Hvordan foregår en reiki behandling?

Når du bliver reikihealet, ligger du fuldt påklædt under et tæppe på en massagebriks, og jeg placerer hænderne på dit ansigt samt forskellige steder på din krop.

Roen mærker du strømme ud i kroppen, og efter endt behandling føler du en behagelig tyngde i kroppen, du bliver afslappet og afspændt. Måske falder du i søvn under Reiki healingen, og det er helt i orden, det er et tegn på, at din krop tager i mod behandlingen, og at den gør dig godt.

Måske mærker du varme, kulde eller en svag sitren i kroppen under healingen, eller måske ingenting, og alle reaktioner er helt normale.

 

Fjernhealing

Ved fjernhealing aftaler vi et tidspunkt for healingen, hvor jeg tuner ind på dit energisystem og sender fjernhealing til dig. Du møder ikke fysisk op hos mig.

Som ved fysisk berøring mærker du måske varme, kulde eller en svag sitren i kroppen. Det er også helt i orden, hvis du ikke mærker noget. Energien arbejder i dig alligevel.

Du opnår den største effekt af healingen ved 4-5 behandlinger inden for en 3 ugers periode, det gælder både den fysiske berøring og fjernhealingen.

Reiki healing stammer fra Japan og betyder Universel Livsenergi.

 

Kontakt mig for yderligere informationer

Kontakt mig på 40 74 43 90 eller på info@roogindsigt.dk for at høre mere om, hvordan Reiki healing kan hjælpe dig.

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Kærligst, Marianne