Ring 4074 4390

Kontakt: 4074 4390

Jeg hjælper mennesker ud af en følelsesmæssig fastlåst situation, så de opnår og oplever en stærkt forøget livskvalitet.

Velkommen

Velkommen til Ro og Indsigt.

Jeg hjælper mennesker ud af en følelsesmæssig fastlåst situation, så de opnår og oplever en stærkt forøget livskvalitet.

Du opnår ro og indsigt

Hos mig opnår du ro og indsigt gennem enten Reiki healing, følelsesforløsende regressionsterapi og coaching eller en kombination af disse.

Hvordan føles en Reiki session?

Roen mærker du strømme ud i kroppen ved Reiki healing. Efter endt behandling føler du en behagelig tyngde i kroppen, du bliver afslappet og afspændt og falder måske endda i søvn under behandlingen, hvilket er et tegn på, at din krop tager i mod behandlingen, og at den gør dig godt.

Indsigt og aha oplevelser

Indsigten i dig selv via enten Reiki healingen eller den følelsesforløsende regressionsterapi kan forekomme under selve behandlingen eller den kan opstå efterfølgende. Du bliver klogere på dig selv, mere afklaret, og du lærer at forstå dine handlemønstre og overbevisninger. Du kan sagtens få flere aha oplevelser ud af behandlingen.

Coaching giver dig værktøjer

Det samme gælder under coaching samtalen, du lærer at forstå dig selv på en ny og mere nuanceret måde, og du får flere håndtag, du kan skrue på fremover, når du står i en situation, der tidligere har været problematisk for dig.

Hvis du vil vide mere

Læs mere på min side om Reiki healing, følelsesforløsende regressionsterapi eller coaching eller kontakt mig og fortæl, hvad du har brug for hjælp til på telefon 40 74 43 90 eller mail info@roogindsigt.dk. Så finder vi sammen den rette løsning for dig.

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Kærligst, Marianne