Ring 4074 4390

Kontakt: 4074 4390

Jeg hjælper mennesker ud af en følelsesmæssig fastlåst situation, så de opnår og oplever en stærkt forøget livskvalitet.

Om Marianne

Mere mellem himmel og jord

 

Jeg har altid været overbevist om, at der findes mere mellem himmel og jord, og jeg havde allerede som barn kontakt til min spirituelle side, hvor jeg så og meget stærkt fornemmede tilstedeværelsen af nærtstående familie kort tid efter deres bortgang.

Jeg gemte det spirituelle væk i skoleårene, men i mit voksenliv er jeg igen begyndt at få stærke spirituelle oplevelser, så derfor har jeg valgt igen at åbne op for min spirituelle side og har deltaget i mange personlige udviklingsforløb for at finde tilbage til mit sande jeg.

 

Min selvudvikling og spirituelle rejse

Rejsen startede med en coach uddannelse, som blandt andet ledte mig videre til Reiki Healing, der er blevet udbygget med den følelsesforløsende regressionsterapi, hvor jeg er blevet endnu klogere på mig selv og mine handlinger og reaktionsmønstre.

 

Regressionsterapi – et smukt værktøj

Regressionsterapien er uden tvivl det stærkeste, smukkeste og kærligste værktøj, jeg har lært. Der sker store transformationer på den mest nænsomme og blideste måde.

 

Mine uddannelser

Dette er et udvalg af de selvudviklingsuddannelser, jeg har taget:

Reikimester

Reiki I

Reiki II

Følelsesforløsende regressionsterapeut

Leading Essence & Energy Practitioner

Life & Business Coach fra Manning Inspire

 

Hvis du vil vide mere

Du er velkommen til at kontakte mig på telefon 40 74 43 90 eller på mail info@roogindsigt.dk for at høre mere om, hvilken behandling der passer bedst til dig.

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Kærligst, Marianne